Sushi med hummer - opskrift

Det ser imponerende ud, men er faktisk ikke så svært. Servér de små sushiruller som forret eller mellemret.

Sådan gør du

  • 1 Kom ris og vand i en gryde og kog i 15 minutter. Lad risene trække under låg i 5 min.
  • 2 Bland risvineddike, sukker og salt og rør i den kogte ris. Lad risene stå og blive lune.  
  • 3 Rør mayonnaisen med 2 tsk. wasabi.
  • 4 Skær agurken i fire tynde ½ cm tykke strimler uden kerner.  
  • 5 Se på tangpakken hvordan du ruller sushien sammen.
  • 6 Læg en tangplade på en rismåtte. Læg en fjerdedel ris på den nederste del af tangpladen. Pres et stykke agurk let ned i risen. Fordel 1 spiseskefuld mayonnaise langs agurken. Læg nogle hummerhaler ovenpå mayonnaisen. Rul tangrullen fast sammen og lad den ligge med lukningen nedad, imens du laver de næste ruller.  
  • 7 Skær rullerne i mundrette stykker og server sushien med soja, evt. tilsmagt med lidt wasabi. Kilde: Krydderiet 4, 2007
  • {{recipeDoneText}} Sushi med hummer - opskrift

Opskriften er udviklet af