Svinekæber i trykkoger opskrifter
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekæber med champignon og øl
Svinekæber med rødkål og æbler
25 min.
Spaghetti carbonara med ærtepuré
Grisekæber med linser
Braiserede svinekæber med kantareller
1 t, 10 min.
Pork Kakuni
Braiserede svinekæber i havtorn og øl
2 t, 30 min.
Colaglaserede kinder, karamelliseret tomatgelé og peber nougatine
1 t, 45 min.
Bruschetta med langtidsstegt svinekød, sursøde løg og ost
Braiseret svinekæbe med selleri, kålrabi, gulerødder og mørkt øl.
1 t, 35 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Grisekinder med svampe
2 t
Glaserede kæber med selleri
2 t
Braiserede svinekæber med trøfler og porre-kartoffelsuppe
2 t, 30 min.
Braiserede svinekæber med majskerner, polenta og tomatchutney
1 t, 45 min.
Braiserede svinekæber med majs og tomat
2 t, 30 min.
Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos
1 t, 45 min.
Rilettes på fire forskellige måder
3 t
Salat med braiserede svinekæber og vinaigrette