Braiserede svinekæber med æblecider, kål og æbler

Braiserede svinekæber med æblecider, kål og æbler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1818 kJ
  • Energi 433 kcal
  • Protein 38 g
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrat 40 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Brun kæberne godt af i en gryde med olie og krydr med salt og peber. 

  • 2

    Snit hvidløg og løg groft, kom det i gryden og lad det stege med i ca. 2 minutter. Hæld cider derpå og lad det simre i 10 minutter. 

  • 3

    Tilsæt vand, timian og de udblødte svampe. Lad det simre i ca. 1,5 time. 

  • 4

    Tilsæt perlebyg og lad det koge med de sidste 30 minutter og smag til med salt og peber. 

  • 5

    Snit kål og æbler fint, vend det sammen med eddike og smag til med salt og peber.

  • 6

    Anretning

    Anret de braiserede kæber i dybe tallerkener med kogeskyen og server med kålsalaten.

  • {{recipeDoneText}} Braiserede svinekæber med æblecider, kål og æbler

Tip

Kan fint serveres med en mos af rodfrugter.

Opskriften er udviklet af