Svinekød i citron og timian opskrifter
Gourministeriet
Pizza med kødsauce og rødløg
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Pizza med skinke og champignon
1 t, 30 min.
Svamperisotto
Græskar candy
15 min.
Veggie pasta med grønt og parmesan
15 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Pomelosalat
30 min.
Italiensk inspireret wok
20 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Veggie-græskar med rød grønkål
15 min.
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Pandekager med figner og kokos
30 min.
Holms karbonader
30 min.
Klassisk: Karbonader
20 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Hurtig: Boller i karry
20 min.
Lammeskank med polenta og sprøde grøntsager
2 t, 30 min.