Snack tid opskrifter
Råkost af kål med frugter og nødder
Bagte øko grøntsager i gurkemejesauce
Øko blå Kornblomst med blomme-løgchutney
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Økologisk gedeost med spearmint-olie
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Lun øko yoghurt-spinat med Klosterost
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Økologisk salatdressing med druer, agurk og mynte
Økologisk pegeskinke med Høost, enebær og rapsolie
Økologisk æggesalat
Øko hvidklint med frugter og rosmarin-vinsirup
Hurtig øko kimchee med surt og sødt
Økologiske appelsin-honning syltede valdnødder med Havarti
Økologiske røgede gedekugler i krydderier og hasselnødder
Økologiske syltede kardemomme-figner med hytteost
Salat med mormor-dressing
Råsyltet spidskål
Figen- og oliventapanade med ingefær
15 min.
Salat med mozzarella, parmaskinke og klementin
30 min.
Rucola med to slags tomater, balsamico og pinjekerner
15 min.
Rabarberrelish
20 min.
Frisk coleslaw med karry
Sour cream & onion stænger