Smage opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Italienske kødboller med pizzakrydderi og parmesan
1 t
Pariserbøf med rodfrugttern
Oksehaler
3 t
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Falafelvafler
15 min.
Linguini i cremet svampesauce
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Grigos Citronmåner
Lingonbröd
Grøntsagswrap
15 min.
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Syltede rabarber med vanilje
Svampecreme
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Cassoulet
3 t