Ris med skinke og æg opskrifter
Krydret risengrød med appelsinsukker og rørt vaniljesmør
Fastelavnsboller med æblekompot og pistacie remonce
2 t, 30 min.
Klatkager med frugt
Fuldkornsvafler (Vita Damsø)
Havregrød med rabarber og pocheret æg
Frikadeller af broccolistok
Minifrikadeller
1 t, 30 min.
Nøddecupcakes med nougatcreme
Mazarintærte med kaffeganache og hasselnødder
1 t, 30 min.
Fastelavnsboller med vaniljecreme
4 t
Wok med kylling og rosenkål
Paté med forskelligt fyld
1 t, 45 min.
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Forloren hare med glaserede kartofler
1 t, 20 min.
Courgettekage
1 t, 10 min.
Julekage med nødder og appelsin
Grøn gryde med kikærte- eller fiskefyld.
Ris- og sellerifad med skinke
Rugbrødssandwich med avokado og skinke
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Italienske kødboller
30 min.
Æble-agurkesalat, rugkerner og frikadeller
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Skinke Bites og grønne asparges i oystersauce
30 min.