Ris med skinke og æg opskrifter
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Vegetarisk æggekage
30 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.