Pasteuriseret aeggeblomme opskrifter

Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Hjemmelavet guf
Arancini med estragonmayo og salvie
Romfromage med mandler
20 min.
Kaffemousse
Kaffemousse med chokoladeovertrukne mandler
Nougatboller med marcipanbund
Julekys med marcipanbund og sprødt chokoladeovertræk
Svampet citronkage
45 min.
Klassisk, italiensk tiramisu
30 min.
Brombærtærte med chokolade
Mig og min mad logo
Chokoladetærte med Oreo-bund
30 min.
Grigos Citronmåner
Peach melba dessert
Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan
25 min.
Chateaubriand
1 t
Tiramisu
6 t, 20 min.
Blomme semifreddo
Jordbærtiramisu
Bagte kartofler med dip, salat og fredagskylling
Laksetatar
Chokolademousse med hindbær og skyr
Flødeis med brunet smør og valnødder
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495