Mor og datter mad opskrifter
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Flødekartofler med urter og bacon
Ribbensteg med salviekartofler og bagte løg
1 t, 10 min.
Aioli til tun og kartoffelfad
30 min.
Gryderet med svinekød, peberfrugt og karry
40 min.
Tunfrikadeller
"Fikse" frikadeller
45 min.
Mørbradgryde
Risengrød
45 min.
Kylling i karry med Carolina Reaper
1 t
Citronkylling med kartofler, rødder og persille
1 t, 10 min.
Marineret lammeculotter med glaserede gulerødder
Salat med confiteret andelår, nødder og figner
Nemme nudler
Langtidsstegt and med brunede kartofler og rødkål
4 t, 30 min.
Bagt grød med bær og nødder
Gorgonzola- og parmesantærte
1 t
Bøf Stroganoff
1 t
GASTROmad
Moules frites
50 min.
Risengrød
Spinat-grønkålssuppe med blomkålssne og druer
30 min.
GASTROmad
Aioli med hvidløg
10 min.
Foodfanatic
Kog perfekte ris
15 min.
Gullash med paprika og kartoffelmos