Mellemmåltider opskrifter
Klassisk rejecocktail
Müslibar
40 min.
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Snobrød
Koldskål med æg og tykmælk
15 min.
Tomatsalat med nektariner og frisk mozzarella
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Græsk bowl med kikærter, hummus og vegan "gyros"
25 min.
Salvievafler med krydret æblemos
10 min.
Franskbrød
2 t, 15 min.
Rugbrød med kerner uden surdej
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Mango-blåbær-smoothie
Salat med Thise rav ost
25 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Foccacia med thise øko blue
6 t
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Blomkåls-popcorn
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Salte gulerodsvafler med avocado og grøn pesto
Sarah Bernhardt-kager
2 t
Nicecream med blåbær
10 min.
Nicecream med hindbær
10 min.
Klassiske pølsehorn
2 t, 30 min.