Mellemmåltider opskrifter
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Restemad
10 min.
Holms kokkeskole: Porcheret æg
15 min.
Nytårssnacks
20 min.
Grøntsagsskræller med blomkålsdip
12 min.
Muffins med rabarber og mandler
Toast med tre slags ost og syrlige løg
10 min.
Pandestegte asparges med hytteost, citron og dild
15 min.
Claus Holms nemme aspargessuppe
45 min.
Fuldkornsbrød med pesto og ost
Butterdejspakker med asparges, parmaskinke og ost
25 min.
Kanelstjernebrød med lækker remonce
Syltede rabarber med vanilje
Julie Hey
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Julie Hey
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder
Julie Hey
Pariserbøf med rodfrugttern
Julie Hey
Puré af knoldselleri
Samosa a la Holm
20 min.
Müslibrød og gnavegrønt
10 min.
Bagte æg med laks og sprødt brød
25 min.
Laks med grillet grønt og ricottacreme
20 min.
Påske parisertoast
20 min.
Kærnemælksboller med sesam - koldhævede
Copenhagen Cakes
Hjemmelavet müslibar
1 t, 15 min.