Mad til fattigrøve opskrifter
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Orangemarinerede torskefileter med sommercoleslaw
15 min.
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Limemarineret andebryst med nudler og spinat
1 t
Laks med urtefars
30 min.
Kængurusauté med agurk i yoghurt og koriander
40 min.
Kyllingespyd marineret i chili og lime serveret med tomat mangosalat
30 min.
Indiske lammespid
15 min.
Hot kinesisk inspireret ret med rejer og grøntsager
30 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t
Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter
1 t, 30 min.
Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon
25 min.
Friterede tigerrejer i tempuradej med mangodip
30 min.
And på indisk med kokoskål
2 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Yoghurtmarineret kylling på couscousbund
30 min.
Sprængte kyllingeunderlår m/ingefærgulerødder
45 min.
Broccoli med ingefær
30 min.
Ris med melon og kylling
30 min.
Skinkemignon med æbler og kold nudelsalat
1 t
Sauté-skiver med røget mørbrad og æbler
45 min.
Sauté-skiver i kinesisk Teriyakisalat
45 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney