Mad i frankrig opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Stegt andebryst i appelsin og ingefær
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Grøn Gazpacho
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Rødbede-pære relish
Sauté-skiver med tomatragout og couscous
30 min.
Krydret skinkemignon
1 t, 15 min.
Lynstegt oksekød med mange grøntsager
30 min.
Vanillesyltede abrikoser
30 min.
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Tykmælk med syltede abrikoser og myntesukker
Ratatouille
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Benløse fugle med gulerodsben
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Sæsons ultimative hotdog