Mad fra iran opskrifter
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Burgerbollen - det bløde element
Glutenfri burger
Cremet snowcrab i sprød kurv
25 min.
Oksedeller med mandelhummus og quinoa-salat
30 min.
Bagte koteletter provencale og pasta vendt med mascarpone og basilikum
40 min.
Okonomiyaki
Hvidkålssuppe med kålpølser
45 min.
Rejesuppe med hellefisk
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Hurtigt krydret brød til mad
Suppe af grillede peberfrugter og tomat
30 min.
Rugbrød med tunsalat og bagte tomater
1 t, 15 min.
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Hurtig pizza med blomkålscreme
15 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Fugazza – argentinsk løgpizza
Knasende knækbrød med frø (Lise Faurschou Hastrup)
30 min.
Panisses
5 min.
Crab cake
Hurtigt speltbrød (Lise Faurschou Hastrup)
Buddha bowl med kylling og peanutbuttersauce
45 min.
Marinade til grillede bøffer
Rösti af rodfrugter