Mad fra iran opskrifter
Salat med plukket and
30 min.
Forloren hare med glaserede kartofler
1 t, 20 min.
Pandestegte pølser med hvidkålstzatziki
20 min.
Rød karry med and
30 min.
Ølmarineret torsk
Indiske spyd med chili-sesamgrønt & naanbrød
Sauté-skiver med mandler og lynstegte grøntsager
30 min.
Pakistansk karry med blomkål og ærter
45 min.
Indisk curry med torsk
Wokret med skinkekød, savoykål og sesam
35 min.
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Grøn rissalat med let krydret dressing
Blomkålscurry med ris og kikærter
30 min.
Rispilaf med dild og bagte løg
Kold svinemørbrad i skiver med tunpasta og rucolasalat
30 min.
Kalkun og rejer i karrysauce
20 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Indisk lam med spinatris
Stegte rejer med ris og kokosmælk
Søde og sunde vafler med kanel og banan
25 min.
Hasselnøddelagkage med svesker og chokolade
Frittata og hvidkål på japansk
Efterårs and med hvidkål i soya
30 min.
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.