Mørbrad medaillon med bacon og persillesky opskrifter
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Stegte muslinger med tomater og parmesan
15 min.
Gryderet med lammerack
40 min.
Brunchpandekager med bacon og mozzarella
15 min.
Mørbradgryde med bacon og champignoner
40 min.
Ravioli med bacon og parmesan
20 min.