Langtidsbraiseret bov opskrifter
Kalvegryde med svampe og perleløg
1 t, 45 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Gullash
Oksekødssuppe
3 t, 45 min.
Lam Provencale
15 min.
Indiske lammespid
15 min.
Dansk gullasch
30 min.
Gammeldags oksekødssuppe
4 t
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Marinerede grillstegte bovsteaks
45 min.
Labskovs af nakkefilet og rodfrugter
45 min.
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Grissebasse i havsnød
6 t, 30 min.
Grillstegte bovsteaks med blomme-rabarbersalsa
45 min.
Grillede bovsteaks med krydret pastasalat
45 min.
Fyldt svinebov med bagte hvidløg
Forårets skinkegryde
30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Sylte
Hjorte stir fry med efterårsgrønt
Medister
Bankekød med groft grønt
Ungarsk gullaschsuppe
2 t