Oksekødssuppe

Sådan gør du

  • 1 Læg kødet i en gryde og hæld koldt vand på, så det er helt dækket.
  • 2 Bring vandet i kog og skum af.
  • 3 Tilsæt salt og skum igen.
  • 4 Gør grønsagerne i stand og kom dem i suppen sammen med suppevisken og hele peberkorn.
  • 5 Kog suppen i ca. 3 timer under låg.
  • 6 Urterne tages dog op, når de er møre.
  • 7 Suppevisken koges med i ca. 20 minutter.
  • 8 Tag kødet op af suppen og hold det varmt.
  • 9 Si suppen, skum den fri for fedt og hæld den tilbage i gryden.
  • 10 Den smages til med salt.
  • 11 I suppen serveres de udskårne urter og kød- og melboller.
  • 12 Den serveres meget varm med godt brød til.
  • {{recipeDoneText}} Oksekødssuppe

Tip

Kødet skæres i tynde skiver og spises med fx kogte kartofler og peberrodssauce.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier