Kolde forretter opskrifter

Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Kold nudelsalat med rejer, kål og mango
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Steaksalat med sursød dressing
Fennikel-æblesalat
Filodejsposer med skaldyr
Stegte sild med persillesovs
20 min.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Laks med krebsesalat
California rolls
Nem sushi
Rimmet laksetatar med sennepskarse
Lakserillettes
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Okonomiyaki
Sushi-kræmmerhuse
Slagskibs-sushi
Nigiri sushi
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Saftig bagt laks med sesam og soya
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495