Kolde forretter opskrifter
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Cremet mandelsuppe
35 min.
To slags nøddesmør
Æblekage med marcipan
Meyers mørke rugbrød
Italienske kalveruller
25 min.
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Laks med krebsesalat
Hjemmelavet hotdog
1 t
Pastinakfritter med dip
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pasta med grillet peberfrugt
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Små majspandekager med rejesalat
Filorulle med champignoner
30 min.
Filet Royal med olivensauce
Solæg med løg, remoulade og kørvel
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Kold tomatsuppe gazpacho
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Oksehaler
3 t
Linguini i cremet svampesauce
Julesild med sherrymarinade