Kolde forretter opskrifter
Klatkager med skovbærkompot
Fransk grønærtesuppe
1 t
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Kold tomatsuppe
Skinke burritos
30 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Græskarsuppe med tranebær
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Æblecrumble med marcipan
45 min.
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
45 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Chokoladebunde med moccacreme, brombær og figner
Grøntsagsfad med gulerødder, grønkål og tofu
35 min.
Tacos med grillet laks og agurkesalsa
Bruschetta med gedeost og nektarin
Cremet svampetoast
Kyllingehapsere
30 min.
Cheeseburger hapser
30 min.
Rugbrød med kartofler og radiser
Blomkåls-popcorn