Jordbæris vodka basilikum små skarpe opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Sådan sliber du dine knive
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Hurtig lasagne med frisk pasta
25 min.