Hytteost yoghurt melon reven rugbrød mørk chokolade opskrifter
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Moussaka
30 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Smørrebrød med bagte rødbeder
Frugtsalat med flødeskum
20 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Spidskålssalat med mormordressing
Sund frugtsalat med vaniljeskyr, valnødder og honning
15 min.
Hvidkålssalat med hjemmelavet dressing
10 min.
Vandmelonsalat
25 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Rugbrød med hummus og skinke
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Æbleflæsk med øl og hyben
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Indiske boller i karry
Fyldte courgetter
45 min.
Müsli med yoghurt og bærkompot
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Græskarpandekager med fuldkorn
Adventsbrunch
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Fransk kartoffelgratin
20 min.