Hverdagsmad opskrifter
Varm perlegrød med tørrede bær
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kartoffelsalat med rygeost og radiser
Kanin i estragonsauce
Ramsløgssmør
15 min.
Farvede æg
4 t
Gris i peanutsauce
Kylling i kålwok
Puré af knoldselleri
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Frikadeller med soltørret tomat og basilikum
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Pasta med skinke og ærter
25 min.
Rødkålssalat med frisk og tørret frugt
Tærte med grøntsager, frisk basilikum og vesterhavsost
45 min.
Laks i flødesovs med friske krydderurter
30 min.
Kærnemælksmarineret lammeculotte
Hurtig: Mørbradgryde
25 min.
Spiresalat med stegt tofu
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Pastasalat med citrondressing og rejer
Pasta med tomater og oksekød