Kanin i estragonsauce

Ja, kaniner er nuttede, men kaniner smager faktisk også godt og kan anskaffes for et par hundrede kroner hos en avler. Her tilbereder vi det velsmagende kaninkød i estragonsauce og sender smagsløgenen på himmelflugt. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Brun kødet på begge sider i en gryde.
  • 2 Kom bouillon og vand heri, og læg låg på.
  • 3

    Lad det simre i cirka 50 minutter. Spæd eventuelt med mere vand.

  • 4 Rør cremefraiche med estragon, og vend den i gryden. Lad gryden simre i yderligere 5-10 minutter.
  • 5 Kog kartoflerne, og skyl og afdryp spinaten.
  • 6 Du kan servere spinaten rå, som vi gør her, eller vende den i saucen, så den falder sammen. Det tager kun et par minutter.
  • 7 Server med kartofler, og drys gerne lidt chili og peber herpå.
  • Så er det spisetid! Kanin i estragonsauce

Tip

I stedet for kanin kan du bruge en kylling.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier