Hjertesalat med jordbær, parmesan og mandler opskrifter

Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Pasta med broccoli og pinjekerner
Sprød rødbedesalat med balsamico, honning og brombær
15 min.
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.
Pandekager med citroncreme og jordbær
Grønkålspesto
Cordon bleu med comté
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Spidskålssalat med varmrøget laks
15 min.
Mig og min mad logo
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Smørrebrød med æg og rejer
30 min.
Sandwichbolle med torskerognssalat
Vodka-pærecider
Krydrede kødboller i chilisauce med couscous
Laks med tomat og mandler
Jordbær med limesukker
Gløgg – Den klassiske og den nye hvide gløgg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Sprøde fishcakes og chilidressing
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495