Hjertesalat med jordbær, parmesan og mandler opskrifter
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Pasta med broccoli og pinjekerner
Sprød rødbedesalat med balsamico, honning og brombær
15 min.
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Rosmarinstegte nakkekoteletter med sellerigratin og persillesalsa
50 min.
Pandekager med citroncreme og jordbær
Grønkålspesto
Cordon bleu med comté
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Spidskålssalat med varmrøget laks
15 min.
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Smørrebrød med æg og rejer
30 min.
Sandwichbolle med torskerognssalat
Vodka-pærecider
Krydrede kødboller i chilisauce med couscous
Laks med tomat og mandler
Jordbær med limesukker
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Sprøde fishcakes og chilidressing