Grillbøf med blomkåls crudite med citron, dild og parmesan opskrifter
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Klatkager med skovbærkompot
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med pasta og svampe
30 min.
Medaljoner med basilikumolie
15 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Mørbradbøffer med sveskekompot
30 min.
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce
1 t
Madtærte med grønkål, svesker og bacon
Marinader
5 min.