Gratin af dine rester opskrifter

Arancini med estragonmayo og salvie
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Wok på grill
Nougatfirkanter med mandler
Krydrede basmatiris
30 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Weekendbrunch
Frisk speltkernesalat med tomat, ananas, mynte og feta
20 min.
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Cheesecake med blåbær
3 t
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Gratin på persillerod & porre med sennepsmarineret kål
30 min.
Grillet marineret flanksteak med bagekartofler og tilbehør
Fuldkornspizza med chorizo og grillede grøntsager
1 t, 30 min.
Sprød norditaliensk pizza med bønner, parmaskinke, mozzarellaost, ansjoser og parmesan
Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta
Gratineret bladselleri med gulerødder
Kyllingefrikadeller med linser, persille og kartoffelsalat
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495