Gratin af dine rester opskrifter
Arancini med estragonmayo og salvie
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Wok på grill
Nougatfirkanter med mandler
Krydrede basmatiris
30 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Weekendbrunch
Frisk speltkernesalat med tomat, ananas, mynte og feta
20 min.
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Cheesecake med blåbær
3 t
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Gratin på persillerod & porre med sennepsmarineret kål
30 min.
Grillet marineret flanksteak med bagekartofler og tilbehør
Fuldkornspizza med chorizo og grillede grøntsager
1 t, 30 min.
Sprød norditaliensk pizza med bønner, parmaskinke, mozzarellaost, ansjoser og parmesan
Ostegratineret hjertesalat med oksekødskofta
Gratineret bladselleri med gulerødder
Kyllingefrikadeller med linser, persille og kartoffelsalat
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.