Gratin af dine rester opskrifter
Lakseside i ovn
40 min.
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Vafler
1 t
Blommekompot til dessert
Glutenfri burger
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Arancini med estragonmayo og salvie
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Wok på grill
Nougatfirkanter med mandler
Krydrede basmatiris
30 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Weekendbrunch
Frisk speltkernesalat med tomat, ananas, mynte og feta
20 min.
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Cheesecake med blåbær
3 t
Gratin på persillerod & porre med sennepsmarineret kål
30 min.