Gr������������sk mad opskrifter
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Aspargestærte
20 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Veggie pasta med grønt og parmesan
15 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Pomelosalat
30 min.
Italiensk inspireret wok
20 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Holms karbonader
30 min.
Klassisk: Karbonader
20 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Hurtig: Boller i karry
20 min.
Klassisk: Lasagne
40 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.