Gorgonzola med æggeblomme og løg opskrifter
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Moussaka
30 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Frugtsalat med råcreme
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Wok med hakket kylling
35 min.
Jordbærlagkage med mandelbunde
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.
Amerikansk Caesar Salad
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Kødboller i stærk tomatsauce
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Karamelliseret rødløgschutney
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Fødselsdagslagkage med hindbær
2 t