Frijoles stegte boenner a la mexico opskrifter

Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Grillet æble med råcreme og nøddecrumble
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Sprødstegt franskbrød med sennepsmakrel og oliventapenade
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Fuldkorns tortillas med krydret kødsovs og grønt
45 min.
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Bagte løg
2 t
Ølstegt svineskank
3 t
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Stegt flæsk med løgsauce
Mexicanske morgenæg
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495