Forretter vegetar opskrifter
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.
Linsesalat med urter, bagte porrer, granatæble og feta
Fettuccine med grøntsager og friske ribs
20 min.
Broccoli-porretærte med mandler
Salat med Thise rav ost
25 min.
Tomatsuppe
Risotto med svampe
Blomkåls-popcorn
Cremet spidskålssalat med pærer og bær
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Vegetarisk bouillabaisse
Pasta e ceci
Mexistew
Quinoasalat med feta, fennikel & stegt agurk
Halloumi med persillesovs & doven kartoffelmos
Kåldolmere med svamp og okse
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Cremet karrysuppe med blomkål
Salte gulerodsvafler med avocado og grøn pesto
Quinoa-pandekager med tofu og grønt
Fiskelagkage - en hæmningsløs lagkage af brød og fisk
Ruller med grønt og dip
15 min.
Byg et bæltedyr