Forretter med æg opskrifter
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Forloren hare med rodfrugter
Muffins med bær (fedtfattig)
Frokostsalat med æg, bønner og broccoli
30 min.
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
Kanelstjernebrød med lækker remonce
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Tournedos
30 min.
Okonomiyaki
Sushi-kræmmerhuse
Slagskibs-sushi
Nigiri sushi
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Saftig bagt laks med sesam og soya
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Perlebygklatkager med kryddersyltede kirsebær
Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokolade
Vegetarfrikadeller med edamamebønner og feta
30 min.
Glutenfri brownie med sorte bønner og chili
37 min.
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.