Forretter med æg opskrifter
Klatkager med skovbærkompot
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Fransk grønærtesuppe
1 t
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Morgen muffins med svesker og abrikoser
30 min.
Morgenmuffins med svesker og abrikoser
30 min.
Julemuffins med kanel, svesker og valnødder
30 min.
Madtærte med grønkål, svesker og bacon
Majsæggekage med bacon
30 min.
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Ægge-soufflé med krydderpølser
30 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Labneh
Æblemuffins
30 min.
Græskarsuppe med tranebær
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Basisopskrift til frikadeller
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.