Forretter der kan laves på forhånd opskrifter
Kog perfekte ris
15 min.
Makrelsalat med rødløg og purløg
10 min.
Børnelørdagsfrokost med makrel i tomat
15 min.
Pitabrød med rejer, mango og creme fraiche
35 min.
Friturestegt marsbar
20 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Mangoslush med ingefær og rom
Kold nudelsalat med rejer, kål og mango
Broccolisalat med frisk mango og sesam
Kuller med ratatouille
Avocado/broccoli/mango-salat
Mango-blåbær-smoothie
Steaksalat med sursød dressing
Brød- og hvidløgssuppe
Stegt kyllingebryst med ribs og salat
30 min.
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Mojo a la Gry
Mandelgrød med bær og vanilje
Cordon bleu med comté
Micki Cheng
Kærnemælkshorn med æbler og karamel
45 min.
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Tomater med belugalinser
Majspandekage med grøntsagsrester