Forret med æg opskrifter

Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Forloren hare med rodfrugter
Muffins med bær (fedtfattig)
Frokostsalat med æg, bønner og broccoli
30 min.
Kyllingesuppe med asparges
Poke bowl med æg, grønt og soyastegte shiitake
20 min.
Kanelstjernebrød med lækker remonce
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Tournedos
30 min.
Okonomiyaki
Braiserede porrer med tomater og laks.
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Wasabisild med sojakål
Perlebygklatkager med kryddersyltede kirsebær
Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokolade
Vegetarfrikadeller med edamamebønner og feta
30 min.
Glutenfri brownie med sorte bønner og chili
37 min.
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495