Forret med laks og krebsesalat opskrifter
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Koldrøget laks med figner og cremet spinat
15 min.
Frisk pasta med rødbede og pulled laks
Gratineret Tortellino med røget laks
15 min.
Koldrøget laks med kantarel i selleri fløde
30 min.
Grillet laks med blomkål og gulerødder
30 min.
Grillet koldrøget laks med sprøde grøntsager
30 min.
Stegte cherrytomater med mozzarella, basilikum og hasselnødder
15 min.
Sprød salat med laks
20 min.
Laks i flødesovs med friske krydderurter
30 min.
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.