Forret i glas opskrifter
Fransk grønærtesuppe
1 t
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Kold tomatsuppe
Skinkemignon Tonnato
45 min.
Glaseret andebryst med nudler
2 t
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Labneh
Græskarsuppe med tranebær
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Tomatsuppe
Foccacia med thise øko blue
6 t
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.
Blue Lagoon
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Salte gulerodsvafler med avocado og grøn pesto
Corn dogs med Audu Cremet og ranch dressing
Byg et bæltedyr
Grillede spidskål