Forel bagt rosmarin citron kartofler opskrifter
Klatkager med skovbærkompot
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Mørbradbøffer med sveskekompot
30 min.
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.