Forel bagt med rosmarin, citron og kartofler opskrifter

Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing
45 min.
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Spidskålssalat med svinekoteletter
30 min.
Spinatpandekager
Spinatvafler
Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Rugbrødssandwich med avocado
Vegansk sandwich med svampe
Sandwich med bagt aubergine, hummus og mozzarella
3 t
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Gin & Glamour
Julecocktail
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Citron- og kardemommesyltede pærer
Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Persillerødder bagt i krydret dej
Halloweenkage med smørcreme
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Frugtsalat med flødeskum
20 min.
Spidskålssalat med hvedekerner og æbler
Rugbrødsblinis med laks og citroncreme
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495