Forel bagt med rosmarin, citron og kartofler opskrifter
Sandwich med bagt aubergine, hummus og mozzarella
3 t
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Grønkålssalat med pære, ost, bagte rødbeder og rugbrød
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Ovnbagt knoldselleri med smørstegte cashewnødder
50 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Bagt kuller med linguine, østershatte og myntedressing
45 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Æbleskiver
30 min.
Lam med selleri og gyldne østershatte
Risalamande
4 t
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Stegt andebryst
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Fransk æblekage
40 min.
Klatkager med skovbærkompot
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.