Forel bagt med rosmarin, citron og kartofler opskrifter

Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Persillerødder bagt i krydret dej
Halloweenkage med smørcreme
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Frugtsalat med flødeskum
20 min.
Spidskålssalat med hvedekerner og æbler
Rugbrødsblinis med laks og citroncreme
Moussaka
30 min.
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Smørrebrød med bagte rødbeder
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Frugtsalat med råcreme
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Kyllingebryst med spinat i fad
Blinis med røget laks
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Blommekompot til dessert
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495