Forel bagt med rosmarin, citron og kartofler opskrifter

Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Brændende kærlighed
30 min.
Brændende Kærlighed
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Oksehaler
3 t
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Stegt flæsk med løgsauce
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Lasagne med svampe og grønne linser
Rugbrød med avokado
Rugbrød med kartofler og radiser
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Grigos Citronmåner
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Lynstegt marineret lever
Spidskål med estragoncreme og rejer
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495