Forel bagt med rosmarin, citron og kartofler opskrifter
Müslibar
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
One pot pasta med kylling
30 min.
One pot pasta med pesto og svampe
20 min.
One-pot-pasta med kødsovs
Italienske kødboller
30 min.
Bøf med citronmarinade
40 min.
Fettuccine med grøntsager og friske ribs
20 min.
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Pasta e ceci
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Smørrebrød med æg og rejer og urter
Kartofler med urtecreme og bacon
1 t, 30 min.
Dild-delle med blomkålssalat, saltbagte mandler og tatarsauce
45 min.
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Charcuteri med selleriremoulade
20 min.
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Mandelmuffins med hvid chokolade og kirsebærfrosting
1 t
Quinoasalat med salatost, fennikel & stegt agurk
Drømmekage
45 min.
Frikadeller med kartoffelsalat, tomater, agurk, forårsløg og purløg
40 min.