Festmad der kan laves i forvejen opskrifter
Spaghetti bolognese med salat
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekotelet med chilisauce
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Medaljoner med basilikumolie
15 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon
30 min.
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Morgenmuffins med svesker og abrikoser
30 min.