Cremet perlebyg vaarmusseroner syltede loeg revet ”fynbo” opskrifter
Æbleskiver
30 min.
Pasta med spinat og laks
15 min.
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Coleslaw med spidskål
Burger med stegt andebryst
20 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Letsprængt and med peberrodcreme
30 min.
Marinader
5 min.
Luksus-nachos med pulled pork
Krydret oksetatar
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip
Avocadodip med knækbrød