Cremet perlebyg vaarmusseroner syltede loeg revet ”fynbo” opskrifter
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Cremet snowcrab i sprød kurv
25 min.
Oksedeller med mandelhummus og quinoa-salat
30 min.
Bagte koteletter provencale og pasta vendt med mascarpone og basilikum
40 min.
Pasta med bacon, citron og friske ærter
Rød linsesuppe
Hvidkålssuppe med kålpølser
45 min.
Rugbrød med tunsalat og bagte tomater
1 t, 15 min.
Hurtig pizza med blomkålscreme
15 min.
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
1 t, 30 min.
Pizza med skinke og champignon
1 t, 30 min.
Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum
1 t, 30 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Pizza bianco med mascarpone, sød kartoffel og kylling
1 t, 30 min.
Koldthævet brød
Pizza med skinke og champignon
2 t
Crab cake
Krydret tærte med lam og spinat
Blomkålsgratin med hjertesalat
Frikadeller med kartofler, sauce og surt
30 min.
Pasta med grønkålspesto
30 min.
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”