Blegselleri og hvidkål og æg opskrifter
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Vegetarisk æggekage
30 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Claus Holms julekringle
20 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.