Blegselleri og hvidkål og æg opskrifter
Kanonkugler i kokoskarry
Courgette-nøddepostej
1 t
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Julekage
2 t
Bagels med røget svinemørbrad
Råkost Asian Style og grillet laks
Kalvekød på spid
Forårsbrunch 2.0
Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg
45 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Boller i karry med æblestykker, frisk ingefær og grønkål
45 min.
Frisk kålsalat med dressing og stærke peanuts
25 min.
Kylling i kålwok
Indisk gryde med planteboller
Marinerede skinkestrimler
30 min.
Kålsalat med svinemørbrad
Laks med urtefars
30 min.
Hot kinesisk inspireret ret med rejer og grøntsager
30 min.
And på indisk med kokoskål
2 t, 30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Japansk svine-sauté med ingefær
30 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller