Bagt græskar urter hvidløg opskrifter
Ølstegt svineskank
3 t
Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
1 t, 30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Den slanke chili con carne
1 t, 5 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Italienske kødboller med pizzakrydderi og parmesan
1 t
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Bulgur og kylling
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Falafelvafler
15 min.