Aften mad opskrifter
Dampet spidskål med bacon
Rødspættefilet med serranoskinke
35 min.
Koldrøget laks med kantarel i selleri fløde
30 min.
Ostegratineret skinkeschnitzel med svampe
30 min.
Fettuccine med svampe
25 min.
Helstegt okseroast med hvidløg
1 t
Chops af kamsteg med oliventapenade og olivenolie nage
2 t
Kantarelrisotto med chorizo og parmesan
30 min.
Nakkekoteletter med brombærsauce
1 t
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Kanin i estragonsauce
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Kalkun og rejer i karrysauce
20 min.
Timianmarinerede svampe og rejer på spid
15 min.
Julefyldt flæskesteg
1 t, 45 min.
Skinkeruller med smørdampede grøntsager
30 min.
Husarsteg - børnevenlig fremgangsmåde
2 t, 15 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Kængurusteaks med ingefærsyltede figner
15 min.
Kængurusauté med agurk i yoghurt og koriander
40 min.
Surf and turf med hummer og kænguru
30 min.
Peberbøf toppet med marinerede rejer og kiwikompot
20 min.