Æg, kartofler, spidskål opskrifter
Stegt oksefilet med urter, grønne asparges og vinaigrette
Cæsarsalat med brødcroutoner
20 min.
Cajun-krydret kyllingebryst med kartofler
15 min.
Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole
Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt
30 min.
Stegte ris med kylling og æg
Kyllingehapsere
30 min.
Grillstegte skinkespid med pesto og grill-tomater
30 min.
Klassisk flæskesteg med tilbehør
1 t
Forloren hare med rodfrugter
Millionbøf med lidt ekstra grønt
Julens flæskesteg med tilbehør
2 t, 30 min.
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Citron- og kokoskage med mokkaglasur
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Lakridsis med flødeboller
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Fasanragout med svampe og tomat/persillemos
Patatas bravas
Cremet kartoffelsuppe toppet med sprøde grøntsager
45 min.
Æggekage med kartofler og friskrevet parmesanost
50 min.
Bagte kartofler med krydderurter og fløde
15 min.
Hel ovnstegt laks
40 min.