Æg, kartofler, spidskål opskrifter
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Fuldkornsmuffin med æble og kanel
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat
Krydret frugtkage med whiskyglasur
2 t
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Roulade med abrikos og marcipan
Æggekage med limabønner
Bagels med abrikoser
40 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kyllingeragout
Coleslaw med spidskål
Æblekage med marcipan
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat og mandler
Abrikoskoldskål med ”tvebakker” og lakrids
30 min.
Pandekager med kødfyld
1 t, 30 min.
Anna Lisa æblekage
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Ratatouille
30 min.