Æg og spinat i ovnæggeretter i ovn opskrifter
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Vegetarisk æggekage
30 min.
Hurtig lasagne med frisk pasta
25 min.
Ovnbagt biksemad med confit af and
30 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Bagt risengrød med kirsebær og butterdej
20 min.