Tema

9 lækre chokolademousser, du skal smage

Vi kan ikke blive enige om, hvilken opskrift der er bedst – så derfor får du dem alle! Find din yndlingsmousse blandt vores 9 favoritopskrifter på lækker chokolademousse

Chokolademousse passer rigtigt godt sammen med frugt eller bær, da frugten hjælper med at bryde den intense sødme og fedme fra chokoladen. Normalt plejer frugten eller bærrene at blive serveret ved siden af eller på toppen af moussen, men som vi alle ved, er plejer død og begravet. Hvorfor dele tingene op, når du kan eksperimentere og prøve at inkorporere elementerne sammen i selve desserten? Hvis du er frisk på at give din chokolademousse et twist, har vi flere lækre opskrifter, hvor chokolademoussen løber parløb med frugt og bær, hvilket giver et herligt resultat. Prøv for eksempel denne lækre opskrift på chokolademousse med hindbær og skyr.        

De klassiske 

Hvis du foretrækker en klassisk chokolademousse, kan vi også godt forstå dig. Nogle gange skal man bare holde sig til det, som man ved virker. Vi har heldigvis også en masse herlige opskrifter på klassisk chokolademousse, som du kan kaste dig over. Hvis det skal gå hurtigt har vi et par nemme opskrifter med få ingredienser, som denne skønne mørke chokolademousse lavet med kun tre ingredienser. Hvis du ikke er så glad for at bruge husblas, kan du i stedet prøve denne nemme og lækre opskrift, hvor husblassen er erstattet med æggehvider.  

Chokolademousse kan laves på mange måder, og der er stor uenighed om hvilken fremgangsmåde, der fungerer bedst. Der er derfor ikke andet for, end at prøve vores forskellige opskrifter, så du kan finde din egen favorit.