Chokolademousse med ananas og kandiserede violer

Chokolademousse med ananas og kandiserede violer

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 21 g.
  • Fedt 26 g.
  • Energifor./ pers 518 kcal
  • Fedtenergi 69 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Smelt chokolade og smør i vandbad. Sæt det til afkøling.
  • 2 Pisk eet æg i blandingen ad gangen.
  • 3 I en ny skål piskes 2,5 dl piskefløde til skum.
  • 4 I en ny skål piskes æggehviderne stive, sukkeret tilsættes og de piskes stive og seje. 
  • 5 Fold nu de tre dele: chokolade-smør-æg, piskefløde og æggehvider nænsomt sammen til en ensartet masse. 
  • 6 Fyld på 6 glas og stil disse på køl i 6 timer. 
  • 7 Skær ananas i ultrafine skiver og kom dem på toppen af hver portion, lige inden servering. 
  • 8 Drys med kandiserede violer.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademousse med ananas og kandiserede violer

Opskriften er udviklet af