Chokolademousse med ananas og kandiserede violer

Chokolademousse med ananas og kandiserede violer

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 21 g.
  • Fedt 26 g.
  • Energifor./ pers 518 kcal
  • Fedtenergi 69 %
  • 1

    Beskrivelse

    Smelt chokolade og smør i vandbad. Sæt det til afkøling.

  • 2

    Pisk eet æg i blandingen ad gangen.

  • 3

    I en ny skål piskes 2,5 dl piskefløde til skum.

  • 4

    I en ny skål piskes æggehviderne stive, sukkeret tilsættes og de piskes stive og seje. 

  • 5

    Fold nu de tre dele: chokolade-smør-æg, piskefløde og æggehvider nænsomt sammen til en ensartet masse. 

  • 6

    Fyld på 6 glas og stil disse på køl i 6 timer. 

  • 7

    Skær ananas i ultrafine skiver og kom dem på toppen af hver portion, lige inden servering. 

  • 8

    Drys med kandiserede violer.

  • Så er det spisetid! Chokolademousse med ananas og kandiserede violer

Opskriften er udviklet af