Chokolademousse med marinerede hindbær

Bær og chokolade.To ting, der passer så godt sammen, at vi måtte lave en håndfuld varianter.Her er noget for enhver slikmund.

Sådan gør du

  • 1 Tag æggeblommer ud af køleskabet 15 minutter før de skal bruges.  
  • 2 Smelt chokoladen i vandbad eller mikroovn. Rør kaffen ud i chokoladen.  
  • 3 Pisk æggehviderne stive i en skål.  
  • 4 Pisk fløden til skum i en anden skål.  
  • 5 Brug nu et piskeris og rør æggeblommerne ud i chokoladen i en helt tynd stråle.  
  • 6 Vend fløden heri og til sidst æggehviderne. Kom i små portionsskåle og stil i køleskabet i 2-3 timer.  
  • 7 Rør eddike (fx skovbær- eller solbæreddike), sukker og vand sammen i en lille skål.
  • 8 Vend hindbær heri og lad dem marinere, imens moussen stivner.  
  • 9 Server moussen med hindbær og lidt revet chokolade.
  • {{recipeDoneText}} Chokolademousse med marinerede hindbær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier