Vand opskrifter
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Flæskesteg med rødkålssalat
4 t
Koteletter i tomat med couscous
30 min.
Hurtig lasagne med frisk pasta
25 min.
Spaghetti med mandler og palmekål
15 min.
Ovnbagt kylling og grøntsager i flødesauce
1 t
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Fladbrød med ristet blomkål og chilisauce
1 t
Pulled pork med fladbrød og grillet kål
25 min.
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Ribbensteg med salviekartofler og bagte løg
1 t, 10 min.