Vand opskrifter
And a la Peking
Koreansk-inspirerede pandekager med forårsløg og kimchi
Gammeldags æblekage med nøddecrumble
1 t
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Cheesecake med kirsebærsauce
Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
Persillerødder bagt i krydret dej
Fuldkornsgrissini med sesam
Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Parmigiana di melanzane
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Glutenfri burger
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.