Tomater fyldt med ris opskrifter
Paprikagryde
45 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
1 t, 30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Den slanke chili con carne
1 t, 5 min.
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Løgsalat med tomat og blåbær
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Oksehaler
3 t
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Medisterpølse
1 t
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Bulgur og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Falafelvafler
15 min.
Burger af plantefars