Temperatur i bagte kager og brød opskrifter

Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Lynhurtig veggie curry
20 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Rugbrødsmadder
Pandekager med citroncreme og jordbær
Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd
Farseret ribbenssteg
2 t, 30 min.
Torsk med avocadosalat og kartoffelpandekage
30 min.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Laks med brød og limecreme
3 t
Bagels med flødeost, røget laks, kapers og rå løg
15 min.
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Grov sandwich med laks og urtecreme
Røget laks med squashruller, salat og dildyoghurt
Gulerodskage
Macarons med lakrids og hvid chokoladecreme
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Chokoladebrud med hvid chokolade, tre slags lakrids, tørret tranebær og hindbærstøv
30 min.
Citroncupcakes med "guf"
Fiskefrikadeller med grov remoulade og kogte kartofler
Salat a la Nicoise
20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495