Temperatur i bagte kager og brød opskrifter

Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing
45 min.
Cupcakes med marcipan og mandelnougat
Fragilitéroulade med nougatcreme
Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Sandwich med bagt aubergine, hummus og mozzarella
3 t
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Mini rugbrød med kakao
2 t
Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche
Grillet æble med råcreme og nøddecrumble
Gammeldags æblekage med nøddecrumble
1 t
Cheesecake med kirsebærsauce
Trifli med kirsebær og mørk chokolade
Is med kirsebærsauce og mørk chokolade
Persillerødder bagt i krydret dej
Halloweenkage med smørcreme
Halloween græskarkage med appelsin og frosting
1 t
Gulerodsbrud
Meyers logo
Luciabrød (lussekatter)
2 t, 40 min.
Fuldkornsboller med skyr og yoghurt
8 t, 25 min.
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Frugtsalat med flødeskum
20 min.
Pærecrumble med mandler og havregryn
Moussaka
30 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495