Sæson for god smag opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Stegt andebryst
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Svesker i rom med creme, valnødder og citron
24 t, 10 min.
Julemuffins med kanel, svesker og valnødder
30 min.
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Jordbærsyltetøj med appelsin
Madtærte med grønkål, svesker og bacon